Sitemize yapılan saldırılar nedeniyle bir süreliğine yeni üyeliklerin aktivasyonu yöneticiler tarafından yapılacaktır.

Korsan Windows 7 Userleri Dikkat !

Korsan Windows 7 Userleri Dikkat !

Selam arkadaşlar , aranıza yeni katıldım . Bu ilk yazım.Umarım iyi anlaşırız.

Korsan 7 işletim sistemi kullanan arkadaşlarım . Eğer bilgisayarınız açılışta size böyle bir pencere yolluyorsa :

Ve buna "Daha Sonra Sor" dedikden sonra bilgisayarınızın masaüstünde "Windows 7 yapı 7600 bu windows kopyası orjinal değil" şeklinde bir yazı çıkıyor ve arkaplan siyah oluyorsa , Microsoft'a yakalandınız demektir .

Zararı Nedir ?

>Eğer evinizde , iş yerinizde , herhangi biryerde 2'den fazla bilgisayar kullanıyorsanız (aynı internet üzerinden) Microsoft'dan olası bir baskın pek uzak değil.
>Zamanla bilgisayarınız açılmaz hale gelebilir.

Ne Yapılabilir?

>Hemen en yakın bir bilgisayar teknik servisine gidip , crackletmek gerekir.
>Veya orjinal bir kaynakdan yüklemek gerekir.

Alıntı Değildir , Kendi Emeğimdir !

İmza Yok Barnak Bassak ?

-İstek Üzerine Sana Logo Yapabilir ve Bilgisayar , Oyun , Program Hatalarına Çözüm Bulabilirim.

Hatalar , logolar & hertürlü istek için bana buradan ulaş ;
Kod: Tümünü seç
http://www.liderpaylasim.net/ucp.php?i=pm&mode=compose&u=31403
EvrenOzgun
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: Evren
Ruh Hali:
Takım:

Re: Korsan Windows 7 Userleri Dikkat !

Orjinal Windows kullanmak her zaman daha avantajlidir. Lisans satin alarak kullanabilirsiniz. Crackletmek gibi seyleri kesinlikle tavsiye etmiyorum. Her zaman guvenliginiz icin orjinal Windows kullanin.
Çağatay
Kullanıcı avatarı
Administrator
Administrator
İsim: Çağatay

Tabiki en iyisi orjinal windows'tur fakat çoğu kişi "orjinal düşmanı".
İmza Yok Barnak Bassak ?

-İstek Üzerine Sana Logo Yapabilir ve Bilgisayar , Oyun , Program Hatalarına Çözüm Bulabilirim.

EvrenOzgun
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye
Ruh Hali:
Takım:

Yararlı bir konu eline sağlık.Bende ücret karşılığında lisans alınma taraftarıyım her zaman.Ama gel görelim adamlar yine kullanmaya devam ediyor.Madem alamayacaksın kur Linux paketlerinden beleşe hem özgür yazılımlarıda desteklemiş olur!

Konuyu şuraya çekmeye çalıştım; millet bilgisayar dünyasını Windows'dan ibaret sanıyor.Halbuki Linux diye bir sistem çıkmış.Hem de ücretsiz.Neden kullanmıyorsun?Tabi onlara suç bulmuyorum çünkü adamlar duymamış bile Linux adını.Ben de kendi araştırmalarım sayesinde keşfettim Linux dünyasını yoksa zor bulurdum.O yüzden Linux'a olan önemi Türkiye çapında yaymaya çalışmak lazım.Ben şu an Linux Ubuntu kullanan birisi olarak bunları söylemek istedim.

---------------------------------------------------------------------

Dr.Who~
Kullanıcı avatarı
Administrator
Administrator
İsim: Can
Ruh Hali:
Takım:

Çok haklısın ve yorumun için teşekkürler . Söylediklerinde sana tamamen katılıyorum. İnsanlar bilgisayar dünyasını tamamamen Windows sanıyorlar . Fakat değil . Linux'u duymuştum fakat hiç kullanmadım . Bunlar hariç işletim sistemleri mevcut.
İmza Yok Barnak Bassak ?

EvrenOzgun
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye
Ruh Hali:
Takım:

Kesinlikle tavsiye ediyorum Evren.En azından bir kullan derim.Başlangıç paketi olarak Linux Ubuntu'yu öneririm.Hatta Windows kullanıyorsan Windows'un yanına da kurarsın.İkisini de bir arada kullanmak mümkün ki ben şu an öyle yapıyorum.

Hatta Linux dünyasını bir araştır detaylıca.Böyle böyle Linux'un yayılacağını düşünüyorum. :)

Ek olarak; yine Linux paketi olan Pardus var Türk geliştiriciler tarafından geliştirildi.Onada göz atabilirsin.

Konuyu dağıtmadan iyi günler diliyorum.

Dr.Who~
Kullanıcı avatarı
Administrator
Administrator
Ruh Hali:
Takım:

Linux'u bazı PC dergileri de destekler. Hatta dergi yanında bazen sürümlerini hediye veriyorlar.
Çağatay
Kullanıcı avatarı
Administrator
Administrator
İsim: Çağatay

Çağatay yazdı:Linux'u bazı PC dergileri de destekler. Hatta dergi yanında bazen sürümlerini hediye veriyorlar.

Evet her ay PC.NET gibi dergiler Linux hakkında mutlaka 3-5 şey karalarlar yada paketlerini dağtırlar.

Dr.Who~
Kullanıcı avatarı
Administrator
Administrator
Ruh Hali:
Takım:

Dr.Who Linux Kullanan Bir Arkadaşıma Rastladım ve Açıkcası Çok Hoşuma Gitti , Windows 7'min Yanına Kurmayı Düşünüyorum :)
İmza Yok Barnak Bassak ?

EvrenOzgun
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye
Ruh Hali:
Takım:

Dön Windows 7

Kimler çevrimiçi