NeLph v1 Muhteşem Oyun Scripti...

GNU General Public License (GPL) Altında Dağıtılan Ücretsiz Scriptler.

NeLph v1 Muhteşem Oyun Scripti...

Herkese Merhaba,

Yeni ve müthiş bir scripyi sizlere tanıtmak istiyorum. Şu anda deneme amaçlı v1 de olan sistemin ileride v2 ve v3 te gelceğini öğrendim. Bu scriptin ilk versiyonu olduğu için basit özellikler eklenerek hazırlanmış.Pekte basit denemez ama neyse :D

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Özellikler

- SEF link
- ID'siz link (www.site adı.com/araba-oyunlari gibi)
- Link yapısında istediğiniz gibi oynama. İster id ekleyin ister başkabişey yapın tek bölümden dilediğinizce basit bir şekilde değiştirin.
- Full CSS+XHTML Valid Tema (Tek bir warning dahi yok.)
- Tema kolaylıkle değiştirilebilir. Esnekdir ve resim kullanılmamıştır.style.css den renk değiştirerek dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
- PHP Class baz alınarak kodlama
- Kasmayan yapı
- Sayfa metalarının admin panelden değiştirilmesi.
- Basit ve kullanışlı admin tema
- Özel hata sayfası
- Sitemap (Kasma yapmaması için Admin panelden güncellemeli)
(İstek olursa Ping+RSS de dahil edilir)

bunlar gibi + birçok özellik daha bulunmaktadır...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ayarlar

SEF LİNK in değiştirilmesi için veri/ayar.php 'i açın

Kod: Tümünü seç
    $oyunsef        = 'sef.html';     // Oyun Linki
    $kategorisef    = 'sef.htm';            // Kategori Linki  

sef gelen içeriğin adı dır. Örneğin araba oyunları için sef araba-oyunlari olarak gelir.

ADMİN PANEL ŞİFRESİNi değiştirmek için veri/ayar.php yi açın

$liste->sifre     = 'admin';           // Admin Paneli Giriş Şifresi  

admin i değiştirip istediğiniz şifreyi yapabilirsiniz.

admin yolu /yonetim dir.

Script anadomain ve subdomain de çalışır. Alt klasörlerde çalışmayabilir.

Scriptin çalışması için serverinizde Ioncube yüklü olmalıdır.

Admin panelden Upload yapıcaksanız Firefox tarayıcısınıkullanmalısınız. Ayrıca upload yaparken dosyalar klasörüne 777 chmoddeğerini vermeniz lazım.

Sitemap yapıcağınızda ana dizindeki sitemap.xml ye chmod 666 vermelisiniz.
Sitemap güncellemeyi yaptıktan sonra chmod u tekrar eski haline çevirmelisiniz.

Kurulum

veri klasöründeki ayar.php yi açın. sql bilgilerini kendinize göre düzenleyin. sayfanın en altında bulunan admin şifresini mutlaka değiştirin.içindeki nelphv1.sql i içerik aktarın. reklamlar klasöründeki reklamalanlarına kendi reklamlarınızı yerleştirin. Hepsi bu kadar (:

Script in tüm hakları bana (NeLph) 'e aittir.

Demo : http://demo.nelph.net

Download :http://download.nelph.net/

Not: Sitede tek bir class sayfası şifrelidir. Onun haricindeki tümyerler açık kaynak kodludur. Script yanlızca legal Flash oyunsitelerinde kullanılabilir. Bunun haricinde hiçbir site ve alanüzerinde kullanılamaz. Script de bir adet link bulunmaktadır. _alt.phpde

<!--Copyright--> ... <!--Copyright-->

kodu bulunmaktadır. Copyright kapsamındaki bu bölüm sitedekihiçbir sayfadan kalkmamalı. Zaten kaldırıldığında site hata verecektir.

Herkese tavsiye ediyorum.Önerilerinizi ve yorumlarınızı yaparsanız v2 için hazırlancaktır...

R10 ve Nelph'e Teşekkürler...

Çağatay
Kullanıcı avatarı
Administrator
Administrator
İsim: Çağatay

Re: NeLph v1 Muhteşem Oyun Scripti...

Gerçekten güzel bir script benim hoşuma gitti.Zaten çoğu oyun sitelerinde de bu scripti kullanıyorlar.

---------------------------------------------------------------------

Dr.Who~
Kullanıcı avatarı
Administrator
Administrator
İsim: Can
Ruh Hali:
Takım:

Re: NeLph v1 Muhteşem Oyun Scripti...

teşekkürler..
kemal

kemal