Sitemize yapılan saldırılar nedeniyle bir süreliğine yeni üyeliklerin aktivasyonu yöneticiler tarafından yapılacaktır.

Selamlar, Saygılar, Sevigler ..

Üyelerimiz Burada Birbirleriyle Tanışabilir.

Selamlar, Saygılar, Sevigler ..

edit- mesaj silinsin lütfen..

En son NoLeafCLoVeR tarafından 14 Şub 2012, 11:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
NoLeafCLoVeR
Kullanıcı avatarı
Üye
Üye
İsim: Savas Avcu
Ruh Hali:
Takım:

Re: Selamlar, Saygılar, Sevigler ..

Savaş hoşgeldin foruma. Öncelikle moderatörlüğün hayırlı olsun.Yazılımcı olmak çok güzel benimde hoşuma gidiyor. reklam olmaz nerede :D sanada iyi paylaşımlar..
Çağatay
Kullanıcı avatarı
Administrator
Administrator
İsim: Çağatay

En son NoLeafCLoVeR tarafından 14 Şub 2012, 11:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
NoLeafCLoVeR
Kullanıcı avatarı
Üye
Üye
Ruh Hali:
Takım:

Çok hoş =)
Çağatay
Kullanıcı avatarı
Administrator
Administrator

eywallah sağol.
NoLeafCLoVeR
Kullanıcı avatarı
Üye
Üye
Ruh Hali:
Takım:

Hoşgeldiniz...Bende yazılım mühendisliğini okuyacam liseden sonra kısmetse.Şimdi kendimi baya geliştirdim üniversiteye gerek kalmaz heralde :D Birşeyi merak ettim forumu nerden gördünüz?Ve sizi foruma çeken neydi?

---------------------------------------------------------------------

Dr.Who~
Kullanıcı avatarı
Administrator
Administrator
İsim: Can
Ruh Hali:
Takım:

NoLeafCLoVeR
Kullanıcı avatarı
Üye
Üye
Ruh Hali:
Takım:

NoLeafCLoVeR yazdı:
Pierce_MVP yazdı:Hoşgeldiniz...Bende yazılım mühendisliğini okuyacam liseden sonra kısmetse.Şimdi kendimi baya geliştirdim üniversiteye gerek kalmaz heralde :D Birşeyi merak ettim forumu nerden gördünüz?Ve sizi foruma çeken neydi?

Yazılım muhendısı olabilmek dehşet birşey. Mesela dün buraya Brain Fox gelmişti. Adam Bash'i yazmış. Bizim muhendıslerın yazmakta zorlandıgı kodların, komut satırını yazmıs adam. Burda görmek heyecan vericiydi. Eger bunu etrafa söyleseydik emınım 50 kisi akardı görmek için bu adamı :)

"Kendimi geliştirdim"demen hata olur. Çünkü bu oluşumda böyle birşey mümkün değil. Sürekli yenilikçi olman lazım. bir yerde çalışabilirsin bunu herkes yapar. önemli olan performanslı calısmaktır. umarım sıkılmadan bıkmadan bu işin güzelliklerini görerek ve en önemlisi de azmederek gelebilirsin üstesinden;)

Aslında iş yerinde yapabilecek "işim" kalmamıştı. Denk geldim diyelim foruma. Yeni bir olusum olması beni çeken bir nedendi.çünkü bastan yaratmayı severım bazı seylerı..Ama reklamını siz yaparsınız ;) orasını halledemiyorum ;)

şimdilik bu kadar. istediklerin hakkında konusabiliriz;)

Çok güzel bir yazı.Yazılımcı olmak isteyenlerede biraz tavsiye oldu :D
Çağatay
Kullanıcı avatarı
Administrator
Administrator

NoLeafCLoVeR
Kullanıcı avatarı
Üye
Üye
Ruh Hali:
Takım:

Gerçekten çok açıklayıcı bir cevap oldu.Bende bu söylediklerinizden yola çıkarak çalışacam.Ayrıca kendimi geliştirdim demek yeterli olduğum anlamına gelmez.Hala öğrenmeye ve gelişmeye devam ediyorum ve bu işi sürdürdüğüm sürecede böyle olacak.İleriki zamanlarda sizinle konuşmak istediğim şeyler olacak. :)

---------------------------------------------------------------------

Dr.Who~
Kullanıcı avatarı
Administrator
Administrator
İsim: Can
Ruh Hali:
Takım:

Sonraki

Dön Tanışma Bölümü

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir