Sitemize yapılan saldırılar nedeniyle bir süreliğine yeni üyeliklerin aktivasyonu yöneticiler tarafından yapılacaktır.

15 yaşındaki öğrencisinden hamile kaldı !

Dünyada yaşanan son dakika haberleri buradan takip edebilirsiniz..

15 yaşındaki öğrencisinden hamile kaldı !

35 yaşındaki öğretmen 15 yaşındaki öğrencisinden hamile kaldı ama hala görevde... Hem de kanun kararıyla...

İngiltere’de eski öğrencisinden hamile kalan kadın öğretmenin görevine devam etmesi kararlaştırıldı.

Öğretmen,kararı eski öğrencisine sarılarak kutladı. Kent’teki bir lisedeöğretmenlik yapan Tina Briant (35), üç yıl önce 15 yaşındaki öğrencisiRichard Reeves ile ilişkiye girdi.

Briant, Reeves okuldanayrıldıktan birkaç ay sonra hamile kaldı. Bunun üzerine eşinden ayrılanBriant, bir kız bebek dünyaya getirdi ve genç sevgilisi Reeves ilebirlikte yaşamaya başladı.

Öğretmen Briant’ın tepkilere karşın, yasaları çiğnemediği gerekçesiyle görevine devam etmesine karar verildi

Çağatay
Kullanıcı avatarı
Administrator
Administrator
İsim: Çağatay

Re: 15 yaşındaki öğrencisinden hamile kaldı !

Çağatay yazdı:35 yaşındaki öğretmen 15 yaşındaki öğrencisinden hamile kaldı ama hala görevde... Hem de kanun kararıyla...

İngiltere’de eski öğrencisinden hamile kalan kadın öğretmenin görevine devam etmesi kararlaştırıldı.

Öğretmen, kararı eski öğrencisine sarılarak kutladı. Kent’teki birlisede öğretmenlik yapan Tina Briant (35), üç yıl önce 15 yaşındakiöğrencisi Richard Reeves ile ilişkiye girdi.

Briant, Reeves okuldan ayrıldıktan birkaç ay sonra hamile kaldı. Bununüzerine eşinden ayrılan Briant, bir kız bebek dünyaya getirdi ve gençsevgilisi Reeves ile birlikte yaşamaya başladı.

Öğretmen Briant’ın tepkilere karşın, yasaları çiğnemediği gerekçesiyle görevine devam etmesine karar verildi

Bu Ne Ya Hiçbir Şey Okunmuyor Çağatay ?
!!! # umuR # !!!
Kullanıcı avatarı
Üye
Üye

Değişik bir yazı tipi kullanmıştım ama tarayıcıdan tarayıcıya değiştiği için sorun çıkartmış.Firefoxda okunuyor ama ie de okunmuyor bende düzelttim.
Çağatay
Kullanıcı avatarı
Administrator
Administrator
İsim: Çağatay

Çağatay yazdı:Değişik bir yazı tipi kullanmıştım ama tarayıcıdan tarayıcıya değiştiği için sorun çıkartmış.Firefoxda okunuyor ama ie de okunmuyor bende düzelttim.

Teşekkürler Çağatay Bey...!!!
!!! # umuR # !!!
Kullanıcı avatarı
Üye
Üye

Dön Son Dakika Haberleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir