Sitemize yapılan saldırılar nedeniyle bir süreliğine yeni üyeliklerin aktivasyonu yöneticiler tarafından yapılacaktır.

Sitemizin Kaçıncı Şanslı Üyesisiniz ?

Üyelerimiz burada rahatça sohbet edebilirler.

Sitemizin Kaçıncı Şanslı Üyesisiniz ?

Öncelikle BURAYA TIKLAYIN.Daha sonra profilinize giderek yani sol üst bölümdeki Forum ana sayfanın altındaki "Kullanıcı Kontrol Paneli"ne giderek kayıt tarihinize bakınız.Sonra tekrar kayıtlı kullanıcılara gelin.Sağ tarafta her üyenin kayıt tarihi yazıyor.Biraz aşağı indiğinizde sayfa numaraları gösteriliyor.Oradan ilerleyerek kayıt tarihinizin olduğu sayfaya gelin.Orada zaten kullanıcı adınızı göreceksiniz.Her sayfada 25 üye gösterilmektedir.Eğer 20. sayfadaysanız 19*25=450 üstünede 20.sayfada hangi sıradasanız mesela üstten 3. sıradasınız 3'ü ekleyin demekki 453. şanslı üyesiniz.Eğer 50. sayfadasanız 49*25=1250 50.sayfadada üstten kaçıncı sıradasanız mesela 10.sıradasınız 10'u ekleyin demekki 1260. şanslı üyesiniz.Anlatım biraz uzun oldu :) Eğer anlamadıysanız bu başlık altından belirtin ben sizin kaçıncı sırada olduğunuzu yazarım :) Bana gelince ben bu sitenin 1064. şanslı üyesiyim.Daha nice 10064,100064,1000064,10000064. üyelere.

kemal

kemal
тчяαит
Kullanıcı avatarı
Yönetici
Yönetici
İsim: Kemal
Ruh Hali:
Takım:

Re: Sitemizin Kaçıncı Şanslı Üyesisiniz ?

Hesaplamak için biraz matematik bilgisi yeterli.  ;)  Benim yerimi hesaplarsak 1*25 = 25 , 25+12= 37 -> Elle de saydığınızda yine 37. sırada olduğum gözükecek. :)

---------------------------------------------------------------------

Dr.Who~
Kullanıcı avatarı
Administrator
Administrator
İsim: Can
Ruh Hali:
Takım:

Benim yazmama gerek yok sanırım :D 1. üyesiyim :D
Çağatay
Kullanıcı avatarı
Administrator
Administrator
İsim: Çağatay

Çağatay yazdı:Benim yazmama gerek yok sanırım :D 1. üyesiyim :D

Üye listesini açınca zaten hemen seni görüyoruz :)
kemal

kemal
тчяαит
Kullanıcı avatarı
Yönetici
Yönetici
İsim: Kemal
Ruh Hali:
Takım:

Dön Sohbet & Muhabbet

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 2 misafir