Sitemize yapılan saldırılar nedeniyle bir süreliğine yeni üyeliklerin aktivasyonu yöneticiler tarafından yapılacaktır.

premod

premod

ses ve görüntü dosyalarını nasıl ekleye bilirim ben siteme bilgilendirirsen sevinirim

Türkiyem
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: Türkiyem
Ruh Hali:
Takım:

Re: premod

Hocam ses ve görüntü dosyaları derken?
Çağatay
Kullanıcı avatarı
Administrator
Administrator
İsim: Çağatay

örneğin video ekleyecem siteme yada bir müzik dosyası koycam nasıl atacam ben bunu
Türkiyem
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye
Ruh Hali:
Takım:

Hocam video derken video sitede oynasın mı istiyorsun yani konunun içinde video oynasın mı yoksa sadece indirmek mi olcak yani upload etmeyi mi diyorsun? Birde ses dosyası derken  konuya eklenti olarak yükleyip birilerinin indirmesini mi istiyorsun yoksa konuda çalsın mı istiyorsun?
Çağatay
Kullanıcı avatarı
Administrator
Administrator

sitede video bölümü olsun istedim yani üyeler tıkladığında video izlesin yada ses dosyası atıp üye tıkladığında çalsın indirme değil sadece izleme ve dinlemek olcak
Türkiyem
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye
Ruh Hali:
Takım:

bbcode ile yapabiliriz. Anca şöyle olur google videonun bbcode ekliycez üye videosunu google video ya yüklüycek senin siteye adresini yazcak o zaman oynar. Zor değil. Google video nun bbcode buluyum anlatırım. Youtube felanda olur ama türkiye yasağından göstermez onun için google daha iyi olur..
Çağatay
Kullanıcı avatarı
Administrator
Administrator

tamam bulda anlat kardeşim ruh halide kaldı halledemedik öylece birde siteye üye olup bakarsan eksikler neler yada yeni bişeyler yapılandırma yapsak mesaj bölümüde eklemek istiyorum siteye mesaj kutusu gelenler girenler yazı yazsa msn ye gelirsen sevinirim şu sitedeki gibi olcak bunu yapa bilirmiyiz baksan bir
Türkiyem
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye
Ruh Hali:
Takım:

Ruh hali işini daha önce kaç kere anlattım. Tekrar anlatırım fakat sizi bir konuda tekrar uyarıyorum siz özcanın premodunu kullanıyorsunuz bu premod dosyalarını değiştirdiğinizde yeni modlar kurduğunuzda özcan güncelleme yaptığı zaman o mod dosyaları değişcek forum karışcak. Mesaj kutusu dediğin chat o da bir mod. Ben kurulumunu anlatırım. İstersen kur ama birşey olursa bende özcanda sorumluluk kabul etmeyiz...
Çağatay
Kullanıcı avatarı
Administrator
Administrator

DEĞERLİ KARDEŞİM mini chat diye bir mod var onu indirdim ama nasıl kurup ekleyeceğim bana yüklememde yardımcı olursan sevinirim adım adım tarif edersen iyi olur
Türkiyem
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye
Ruh Hali:
Takım:

Özel mesaj yollamışsın cevapladım..
Çağatay
Kullanıcı avatarı
Administrator