Sitemize yapılan saldırılar nedeniyle bir süreliğine yeni üyeliklerin aktivasyonu yöneticiler tarafından yapılacaktır.

phpbb3 seo

phpbb3 seo

Merhaba;

Bir Forumum mevcut ve bu forumumda bazı hataların var oldugu kanısındayım.Öncelikler phpbb3 seo kurulu ama türkçe  karakter sorunu yaşıyorum yani ş,ç,ı  ve benzeri harfleri tanımıyor bunu nasıl düzeltebilirim.(http://www.phpbbturkey.com/forums/viewtopic.php?t=15625 belirtilen düzenleme yi yapınca  phpbb_seo_class.php dosyasının  1 dizini hata veriyor ve  forumun harfleri büyüyor ...
Sitemap oluşturuyorum ama bana dogru bir biçimde oluşturdugumu  zannettirmiyor bunun için nasıl oluşturulacagını belirtebilirmisiniz.Mesala sizin herhangi bir konunuzu facebook ve benzeri sanal ortamlarda paylaşım yapınca  ilk forum  başlıgı ve konu özeti çıkıyor ama bu bende gerçekleşmiyor ve aynı zaman da benim genel forum başıgım ve description çıkıyor...
Ve aynı zamanda bu phpbb3 premod 0.6.8 seo ayarları nasıl olmalı ...

İyi günler...

deneme
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye

tesekkur

Merhabalar arkadaslar                
Bu platform oldukça yararli bilgiler içeriyor. Siteniz google reader’a ekledim vakit buldukça takip etmeye çalisacagim. Soru ve cevaplarla siteye katkida bulunmak isterim.    

Saygilarimla...
Ceydaa_Gunactii
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye

Firefox problem yardim

Merhabalar arkadaslar                  
Ben internete girmek icin firefox kullanmaktayim. Ancak firefoxda birden cok sayfa actigimda firefox cokmekte. Bu tarz bir problemle karsilasan arkadaslar varsa ve bana yardimci olurlarsa cok sevinirim.                              
iyi gunler...
sinem_kasapciyann
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye

Dön phpBB

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir