Sitemize yapılan saldırılar nedeniyle bir süreliğine yeni üyeliklerin aktivasyonu yöneticiler tarafından yapılacaktır.

AutoMOD ile MOD Kurulumu

AutoMOD ile MOD Kurulumu

AutoMOD İle Otomatik phpBB MOD Kurulumu

1.İlk olarak kurmak istediğiniz modları klasör halinde store/mods içine atıyoruz.

2.YKP'ye giriş yapıyoruz. Üstten AutoMOD sekmesine geliyoruz. store/mods içine attığınız modlar orada gözükecektir. Yüklemek istediğiniz modun yanındaki Yükle'ye basınız.

3.Kurulumda bir problem olmuşsa kod değişikliğinde, kod eşitsizliği vb. bir durum bulunuyorsa o hata yaşanan yerin altında kırmızı renkte bir hata yazısı gelecektir. Eğer bir problem olmayacağını düşünüyorsanız devam etmek istiyorsanız Force İnstall diyerek kuruluma devam edebilirsiniz.

Resimler phpBB.com'dan alıntıdır.

Çağatay
Kullanıcı avatarı
Administrator
Administrator
İsim: Çağatay

Re: AutoMOD ile MOD Kurulumu

teşekkürler..
Derpost
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye
Ruh Hali:

Mrb arklaslar sizin sitenizde phpbb den sanırım benim aradıgım Linkleri gizleme siteye kayıtlı olanları sadece linkleri görmesini istiyorum.
siz yapmıssınız acaba nasıl yaptınız ?
crazyyas
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye
Ruh Hali:

Teşekkürler Adminim Crazy O Dediğini Panelden Ayarlardan yapıyırsun Konfigürasyondandı Sanırım Ama Tam Hatırlayamadım.
kemal

kemal
тчяαит
Kullanıcı avatarı
Yönetici
Yönetici
İsim: Kemal
Ruh Hali:
Takım:

crazyyas yazdı:Mrb arklaslar sizin sitenizde phpbb den sanırım benim aradıgım Linkleri gizleme siteye kayıtlı olanları sadece linkleri görmesini istiyorum.
siz yapmıssınız acaba nasıl yaptınız ?

http://www.mssti.com/phpbb3/viewtopic.php?f=31&t=335 bu modu kullanarak yapabilirsin. Verdiğim eski sürüm olabilir yeni sürümünü kontrol et. Bu modun kurulumu kolaydır. Kurduğunuzda sadece üyeler görür linkleri.

тчяαит yazdı:Teşekkürler Adminim Crazy O Dediğini Panelden Ayarlardan yapıyırsun Konfigürasyondandı Sanırım Ama Tam Hatırlayamadım.

phpBB'nin panelinde böyle bir özellik yok ancak mod kurarak yapılabilir...
Çağatay
Kullanıcı avatarı
Administrator
Administrator

bu automod sayesinde istediğimiz mod'u kodlara dokunmadan kurabiliyor muyuz?
amorti
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye

amorti yazdı:bu automod sayesinde istediğimiz mod'u kodlara dokunmadan kurabiliyor muyuz?

Automod'la uyumlu olanları kurabiliyorsunuz.

---------------------------------------------------------------------

Dr.Who~
Kullanıcı avatarı
Administrator
Administrator
İsim: Can
Ruh Hali:
Takım:

amorti yazdı:bu automod sayesinde istediğimiz mod'u kodlara dokunmadan kurabiliyor muyuz?

Ben AutoMod kullanmıyorum. Bütün düzenlemeleri FTP üzerinden kendim yapıyorum. Ama AutoMod ile bildiğim kadarıyla kod değişikliğine gerek kalmadan yapabiliyorsunuz. Fakat Can'ın dediği gibi bütün modlar uyumlu değil.
Çağatay
Kullanıcı avatarı
Administrator
Administrator

Dön phpBB

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir