Sitemize yapılan saldırılar nedeniyle bir süreliğine yeni üyeliklerin aktivasyonu yöneticiler tarafından yapılacaktır.

Bu sözleri hiçbiryerde duymadınız, görmediniz. :D

Elinize Geçen ,Başınızdan Geçen ,Komik Bulduğunuz Herşeyi Burada Paylaşabilirsiniz.

Bu sözleri hiçbiryerde duymadınız, görmediniz. :D

*
Merhaba ben ailecek izlenen filmde erotik sahne başlaması sonucu oluşan sessizlik .

*
Kavga edip birbirini tanımayan tek ırk Türk Milletidir. Bkz; "-Kimsin lan sen + Sen kimsin lan - Kimsin oğlum +Lan sen kimsin -.

*
Eski hocalarımdan birini yolda gülerken görüp, yanına gidip "komik bi şey varsa, söyle de hep beraber gülelim" demek istiyorum.

*
''Market alışverişinde kasadan bol bol poşet alayım da,evde çöp kovasına takarım'' diye düşünmüyorsan Türklüğünden şüphe duyarım

*
Koltukta uyuyunca üzerini örtene anne,git yerine yat lan diyene baba,"Heyy cvp vercekmsn."diye 20. smsi gönderene sevgili denir

*
Omzuna yattım. "Napıyorsun?" dedi. "Salağa yatıyorum." dedim. Sustu.

*
Annelere göre su bardakları 3'e ayrılır: Günlük su bardakları, misafirlere özel su bardakları, vitrinde duran su bardakları.

*
Meclise girip vekillere küfür ettikten sonra ,'' Sözüm meclisten dişari '' demek istiyorum.

*
Adrenalin = Çaya bandırılan bisküviyi erimesine saliseler varken çayın içinden çekmek ve bir sonraki biskuvide sınırı zorlamak

*
Sen hiç önüne αbur cuburlαrı dαyαyıp koltuğα yαyılmışken, televizyon kumαndαsının bαmbαşkα bir yerde olduğunu fαrk ettin mi ?

*
Anlαttığı fıkrαyα kimse gülmeyince esprinin altını çizip tekrαr şαnsını deneyen αdαmın içindeki umut hepimize örnek olsun.

*
Eli Kαşınır Pαrα Gelecek, Ayαğı Kaşınır Yolα Gideceğim, Kulαğı Kαşınır Biri Beni Anıyor .. Yα Bi s.ktir Git Yıkαn

*
Ciddi ciddi karşıdan karşıya geçerken önce sağa sonra sola sonra tekrar sağa bakan birini görürseniz kaçın, işeyecek oraya o.

*
' Giydikçe açılır '' diyen tezgahtar , '' Uzadıkça şekil alır '' diyen kuaför ve '' Zamanla unutursun '' diyen arkadaş .. Hepiniz Aynı Örgüte mi üyesiniz Lan ?

*
Mesajda yanlış anlaşılmasın diye ' skldm ' yazanlardan tiksiniyorum .. Mal tecavüze uğrayıp bana mesaj atacak değilsin ya.

*
En büyük ızdırap ; Otobüste yanınıza oturan amcanın yazdığınız mesajı okumaya çalışmasıdır.

*
Yurtta kalan 2 arkadaştan biri dışarı çıkınca diğeri ona ' bana yurtdışından çikolata getir ehe mehe ' diye espri yapıyor mudur ?

*
"Kuaföre ne istediğini anlatmak, beş bilinmeyenli denklemi çözmekten daha zordur".
[Yılmaz Erdoğan].

ALINTIDIR.

kemal

kemal
тчяαит
Kullanıcı avatarı
Yönetici
Yönetici
İsim: Kemal
Ruh Hali:
Takım:

Dön Komik Yazılar