Sitemize yapılan saldırılar nedeniyle bir süreliğine yeni üyeliklerin aktivasyonu yöneticiler tarafından yapılacaktır.

Arkadaşlıktan Aileye

Forumda Konunuz İçin Uygun Bir Bölüm Bulamadıysanız Buraya Açabilirsiniz.

Arkadaşlıktan Aileye

Merhaba arkadaşlar foruma geleli 4 ay oldu ve bu forumda en cok rastladığım ve sevdiğim şey arkadaşlıktı forumda herkes birbirine yardım ediyor ve anlaşıyorlardı.Siz benim için forum arkadaşları değil aile bireylerim olduğunuzu soylemek istiyorum.
                                                                                 :) Teşekkürler :)

İnsanları kafanla kendini yüreğinle idare et.
.::.Kaliteyi takip ederseniz bize ulaşırsınız.::.
Önemli olan forumda olan mevkin değildir Önemli olan forumda iyi paylaşım yapabilmektedir.Kullanıcılar mevkilere değil paylaşımlara bakmalıdır.
:D İyi Forumlar :D
hyrerty
Kullanıcı avatarı
Moderatör
Moderatör
İsim: İlker
Ruh Hali:
Takım:

Re: Arkadaşlıktan Aileye

Bu forumun amacı zaten bir konuyla ilgili bilgisi olan insanların diğer insanları bilgilendirmek için çabalamaları.Herkesin çabası, birine yardım etmek bildiği bilgileri diğer insanlarla paylaşmak ve bunu bir koşul beklemeden yapmak.Zaten sizden bir koşul beklemeden yardım eden kişiler aileniz değil midir :) O yüzden bu forum zaten 30000 kişilik bir aile.
kemal

kemal
тчяαит
Kullanıcı avatarı
Yönetici
Yönetici
İsim: Kemal
Ruh Hali:
Takım:

Re: Arkadaşlıktan Aileye

evt bende bu forumun amacını belirtmek istedim cunku bazı sitelere ve forumlarda maleseef bu dayanışma yoktur
İnsanları kafanla kendini yüreğinle idare et.
.::.Kaliteyi takip ederseniz bize ulaşırsınız.::.
Önemli olan forumda olan mevkin değildir Önemli olan forumda iyi paylaşım yapabilmektedir.Kullanıcılar mevkilere değil paylaşımlara bakmalıdır.
:D İyi Forumlar :D
hyrerty
Kullanıcı avatarı
Moderatör
Moderatör
İsim: İlker
Ruh Hali:
Takım:

Dön Genel Bölüm

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir