DarKRooM yazdı:ben dayanışma köşesi açılması önerisini getiricegim , bu bölum vasıtasıyla herhangi bir konuda yardım isteyen arkdaşımız faydalı olabilmek hem dayanışmamızı arttırır hemde yalnız olmadıgımız guvenini dahada guçlendiriir ,
bu bölumde her konuda yardım istemek mumkun olabilir , belki br arkadaşın ders konusunda , iş hayatı konusunda veya daha farklı konularda yardıma ihtiyacı olabilir ve ancak kendi çevresi içinde çozume çare aramak zorundadır , oysa sorundan haberi olmayan ama yardımcı olabilecek arkadaşlarımız olup kooordinasyon olmadıgı için hem o arkadaşımız çaresiz kalacak hemde diger arkadaşımız bir arkadaşına dostuna yardım edememenin ezikligini yaşayacak ,
böyle bir bölum bizlere her konuda yardımcı olur duşuncesindeyim .
size kuçuk bir örnek vereyim , siteden çok sevdigim bir arkadaşımın yegeni bulundugum yere askerlige gelmiş ve çocuk ilk gunlerde epey zorluk çekmiş ben bunu ne yazıkki arkadaşla konuşurken çok sonra ögrendim ve yardımcı olmak istedim ama iş işten geçmişti ve bu duruma çok uzuldum çok sevdigim arkadaşıma yardımcı olamadım diye kahroldum , eger konudan çok önce haberim olsa gerekeni yapar ve aklıma geldikçe o ezikligi yaşamazdım .
Forumun her bölümünde zaten dayanışma mevcut. Neyle ilgili bir sorunu veya sorusu varsa o bölüme açabilir. Yani eğitimle ilgiliyse eğitim bölüme açabilir. Yada üye olmadan bile konu açabildikleri soru-cevap bölümü var. Orayada yazabilirler. Yani ayrı bir dayanışma köşesi açmak bana gereksiz geldi. Birçok konudan oluşan karışık bir bölüm haline gelir. Onun yerine konuyla ilgili bölüme açabilir. Birde sohbet&muhabbet bölümümüz var orayada aynı şekilde açılabilir.
DarKRooM yazdı:Bir Önerim Daha Olacaktı
ilk öneriyi ben yapayım , gerçi bu fikir bana degil sevgili bir arkadaşıma ait (kusura bakmasın şu an ismini hatırlayamadım ),
çocuk sorunlarının yer aldıgı bir bölum açmamız mumkunmu böylece en azından 0 -13 yaş arası çocukların sorunlarında ebeveylere yardımcı olabilmemeiz daha kolay olabilr.
Bu öneriyi de açıkcası gereksiz buluyorum. Ama diğer arkadaşlarda yorumları yapsınlar ona göre bakarız.