Sitemize yapılan saldırılar nedeniyle bir süreliğine yeni üyeliklerin aktivasyonu yöneticiler tarafından yapılacaktır.

Sitemizde Ne Olmasını İstersiniz?

Forum Hakkında Yorumlarınız, Şikayetleriniz & Önerileriniz vb..

Sitemizde Ne Olmasını İstersiniz?

Yakında sitemizde geniş bir bakım yapacağım. Bütün site script, veritabanı vb. büyük bir bakım yapacağım. Hazırlıklarına yavaş yavaş başladım. Fakat hissedilmeyen bir sistem güncellemesi yapmak istemiyorum :) Yani siteye yeni bazı özellikler eklemek istiyorum :)

Başka sitelerde gördüğünüz veya sitemizde keşke bu da olsa dediğiniz birşey varsa buradan paylaşabilirsiniz :) Şu anda düşününce ilk olarak aklıma basit birşey geldi. Konulara Facebook Beğen ve Paylaş butonları koyacağım. Onun dışında sitemizi sosyal ağlarda biraz daha aktif bir hale getirmek istiyorum. Tam olarak karar vermesemde siteye facebook hesabınızla bağlanabileceğiniz bir sistem hazırlamayı düşünüyorum. Sizinde önerilerinizi alalım :)

Çağatay
Kullanıcı avatarı
Administrator
Administrator
İsim: Çağatay

Re: Sitemizde Ne Olmasını İstersiniz?

Benim önerim sitemizde sosyal gruplar olabilir.
kemal

kemal
тчяαит
Kullanıcı avatarı
Yönetici
Yönetici
İsim: Kemal
Ruh Hali:
Takım:

Benim Önerim
Bilgisayar ve İnternet Olmalı Ve İçine

Bilgisayar Genel
Bilgisayarınız hakkında genel bilgilendirmeler

Program Arşivi
Paylaşmak istediğiniz ve aradığınız programlar burada

Donanım
Donanımla ilgili herşey burada.Yeni çıkan ürünler ve bilgilendirme..

Wallpaper / Duvar Kağıtları
Masaüstünüzü süsleyecek güzel duvar kağıtlarını burada paylaşın

Msn Messenger Bölümü
Eski nick: Lider**
DarKRooM
Kullanıcı avatarı
Bilgili Üye
Bilgili Üye
İsim: RaMaZaN
Ruh Hali:
Takım:

LiDeR** yazdı:Benim Önerim
Bilgisayar ve İnternet Olmalı Ve İçine

Bilgisayar Genel
Bilgisayarınız hakkında genel bilgilendirmeler

Program Arşivi
Paylaşmak istediğiniz ve aradığınız programlar burada

Donanım
Donanımla ilgili herşey burada.Yeni çıkan ürünler ve bilgilendirme..

Wallpaper / Duvar Kağıtları
Masaüstünüzü süsleyecek güzel duvar kağıtlarını burada paylaşın

Msn Messenger Bölümü

Sitemizde zaten bu bölümler mevcut:

PC GENEL
PROGRAMLAR
DONANIM
RESİM VE GRAFİK
NETWORK VE İNTERNET
:arrow: MSN

Sanırım senin istediğin bu bölümlerin düzenlenmesi.
kemal

kemal
тчяαит
Kullanıcı avatarı
Yönetici
Yönetici
İsim: Kemal
Ruh Hali:
Takım:

Evet Karışık Bulamıyorum.
DarKRooM
Kullanıcı avatarı
Bilgili Üye
Bilgili Üye
Ruh Hali:
Takım:

ben dayanışma köşesi açılması önerisini getiricegim , bu bölum vasıtasıyla herhangi bir konuda yardım isteyen arkdaşımız faydalı olabilmek hem dayanışmamızı arttırır hemde yalnız olmadıgımız guvenini dahada guçlendiriir ,
bu bölumde her konuda yardım istemek mumkun olabilir , belki br arkadaşın ders konusunda , iş hayatı konusunda veya daha farklı konularda yardıma ihtiyacı olabilir ve ancak kendi çevresi içinde çozume çare aramak zorundadır , oysa sorundan haberi olmayan ama yardımcı olabilecek arkadaşlarımız olup kooordinasyon olmadıgı için hem o arkadaşımız çaresiz kalacak hemde diger arkadaşımız bir arkadaşına dostuna yardım edememenin ezikligini yaşayacak ,
böyle bir bölum bizlere her konuda yardımcı olur duşuncesindeyim .

size kuçuk bir örnek vereyim , siteden çok sevdigim bir arkadaşımın yegeni bulundugum yere askerlige gelmiş ve çocuk ilk gunlerde epey zorluk çekmiş ben bunu ne yazıkki arkadaşla konuşurken çok sonra ögrendim ve yardımcı olmak istedim ama iş işten geçmişti ve bu duruma çok uzuldum çok sevdigim arkadaşıma yardımcı olamadım diye kahroldum , eger konudan çok önce haberim olsa gerekeni yapar ve aklıma geldikçe o ezikligi yaşamazdım .
DarKRooM
Kullanıcı avatarı
Bilgili Üye
Bilgili Üye
Ruh Hali:
Takım:

Bir Önerim Daha Olacaktı
ilk öneriyi ben yapayım , gerçi bu fikir bana degil sevgili bir arkadaşıma ait (kusura bakmasın şu an ismini hatırlayamadım ),

çocuk sorunlarının yer aldıgı bir bölum açmamız mumkunmu böylece en azından 0 -13 yaş arası çocukların sorunlarında ebeveylere yardımcı olabilmemeiz daha kolay olabilr.
DarKRooM
Kullanıcı avatarı
Bilgili Üye
Bilgili Üye
Ruh Hali:
Takım:

DarKRooM yazdı:ben dayanışma köşesi açılması önerisini getiricegim , bu bölum vasıtasıyla herhangi bir konuda yardım isteyen arkdaşımız faydalı olabilmek hem dayanışmamızı arttırır hemde yalnız olmadıgımız guvenini dahada guçlendiriir ,
bu bölumde her konuda yardım istemek mumkun olabilir , belki br arkadaşın ders konusunda , iş hayatı konusunda veya daha farklı konularda yardıma ihtiyacı olabilir ve ancak kendi çevresi içinde çozume çare aramak zorundadır , oysa sorundan haberi olmayan ama yardımcı olabilecek arkadaşlarımız olup kooordinasyon olmadıgı için hem o arkadaşımız çaresiz kalacak hemde diger arkadaşımız bir arkadaşına dostuna yardım edememenin ezikligini yaşayacak ,
böyle bir bölum bizlere her konuda yardımcı olur duşuncesindeyim .

size kuçuk bir örnek vereyim , siteden çok sevdigim bir arkadaşımın yegeni bulundugum yere askerlige gelmiş ve çocuk ilk gunlerde epey zorluk çekmiş ben bunu ne yazıkki arkadaşla konuşurken çok sonra ögrendim ve yardımcı olmak istedim ama iş işten geçmişti ve bu duruma çok uzuldum çok sevdigim arkadaşıma yardımcı olamadım diye kahroldum , eger konudan çok önce haberim olsa gerekeni yapar ve aklıma geldikçe o ezikligi yaşamazdım .

Forumun her bölümünde zaten dayanışma mevcut. Neyle ilgili bir sorunu veya sorusu varsa o bölüme açabilir. Yani eğitimle ilgiliyse eğitim bölüme açabilir. Yada üye olmadan bile konu açabildikleri soru-cevap bölümü var. Orayada yazabilirler. Yani ayrı bir dayanışma köşesi açmak bana gereksiz geldi. Birçok konudan oluşan karışık bir bölüm haline gelir. Onun yerine konuyla ilgili bölüme açabilir. Birde sohbet&muhabbet bölümümüz var orayada aynı şekilde açılabilir.

DarKRooM yazdı:Bir Önerim Daha Olacaktı
ilk öneriyi ben yapayım , gerçi bu fikir bana degil sevgili bir arkadaşıma ait (kusura bakmasın şu an ismini hatırlayamadım ),

çocuk sorunlarının yer aldıgı bir bölum açmamız mumkunmu böylece en azından 0 -13 yaş arası çocukların sorunlarında ebeveylere yardımcı olabilmemeiz daha kolay olabilr.

Bu öneriyi de açıkcası gereksiz buluyorum. Ama diğer arkadaşlarda yorumları yapsınlar ona göre bakarız.
Çağatay
Kullanıcı avatarı
Administrator
Administrator

Tamam Siz bilirsiniz
DarKRooM
Kullanıcı avatarı
Bilgili Üye
Bilgili Üye
Ruh Hali:
Takım:

Son zamanlardaki yoğunluğum nedeniyle site bakımını henüz yapamadım. Kısa süre içinde yapılacaktır.
Çağatay
Kullanıcı avatarı
Administrator
Administrator

Sonraki

Dön Forum Hakkında

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir