Lider Paylaşım

Sitemiz Yakında Çok Değişecek...

Yönetim tarafından alınan kararlar üyelere duyurulması gereken herşey..

Sitemiz Yakında Çok Değişecek...

Ertelenen bakım için çalışmalar yeniden başlamıştır. Sitemiz son sürüme güncellenecektir. Ekstra özellikler eklenecektir. Güncelleme sonrasındada zamanla eksik şeyleride ekleyeceğim. Detaylı bilgiyi güncellemeden sonra vereceğim. Bazen sorunlar yaşanabiliyor o yüzden sonra detaylı olarak açıklayacağım. Tema olarak şu anda klasik vBulletin teması kullanılacaktır. Bu tema seçmemizin sebebi herkesin bildiği ve rahat kullanıldığı olması. Birçok yerde inceledim ve herkes o temaya alışkın ve kolay kullandıklarını söylüyorlar. Daha sonradan alternatif olarakta temalar ekleyebilirz.
Çağatay

Kullanıcı avatarı
Administrator
Başlıklar: 489
Ruh Hali:
Rep Puanı: 12

Re: Sitemiz Yakında Çok Değişecek...

İnşallah...Birde forumun canlanması açısından 1000. üye şenlikleri başlatabiliriz.Bunu konuşmuştuk ama hatırlatayım dedim gene.

Kelimelerin kuvvetini bilmeyen bir insanla esaslı bir konuyu konuşmak mümkün değildir.
Pierce_MVP

Kullanıcı avatarı
Editör
Başlıklar: 856
Ruh Hali:
Rep Puanı: 32

1000. üye için geç olsada buna benzer etkinlikler çok yakında olacaktır. Kaptangula'nında birçok önerisi oldu. Onlarda çok yakında başlayacak...
Çağatay

Kullanıcı avatarı
Administrator
Ruh Hali:

EsmerÖzcan

Kullanıcı avatarı
Administrator
Başlıklar: 60
Ruh Hali:
Rep Puanı: 43

ya siteye üye çekmek için elimden geleni yapıyorum :D facede paylaşdım :D sınıfda tahyaya yazdım ( her sınıfın tahtasına :D ) , bilgisayar öğretmenine bile dedim xD arkadaşlarınızla paylaşın hocam diye .. :D işallah üye artışı olur :D
AnaDoLuRoCk

Kullanıcı avatarı
Üye
Başlıklar: 50
Konum: Cehennemin En Alt Kısmı.. :D Ödemeli Atıyımda Ara..
Ruh Hali:
Rep Puanı: 21

AnaDoLuRoCk yazdı:ya siteye üye çekmek için elimden geleni yapıyorum :D facede paylaşdım :D sınıfda tahyaya yazdım ( her sınıfın tahtasına :D ) , bilgisayar öğretmenine bile dedim xD arkadaşlarınızla paylaşın hocam diye .. :D işallah üye artışı olur :D

Teşekkürler :D Bekleriz herkesi :D Özcan 5 yıl sürmez merak etme :D Özcanla birşey yapıyoruz içimize sinmiyor daha iyisini yapalım diye tekrar yapıyoruz ondan uzun sürüyor. Bu aralarda biraz yoğunum pek ilgilenemedim :D
Çağatay

Kullanıcı avatarı
Administrator
Ruh Hali:

""...çağatay herhalde benim gibisin sende biraz titizsin bu konuda ama benim düşüncemi soracak olursanız portal biraz boş gibi geldi neden derseniz portalı koyduğunuz zaman portalla fazla ilgimiz olmuuyor içeri giriş yapıldıktan sonra bir kez görüyor ve devamlı forumlar arası konuşuyoruz he dersenizki portalı işlek tutabiliriz eğer onu işlek tutmanın tek yolu sadece chat portalda olup foruma konmaması gerek ve portala öyle bişiy entegre etmelizinizki  fonumdaki eklenen son videoları portalda gösterebilesiniz bence bunun gibi veye portalda değerli programlar sergilenebilinir bunun gibi bir çok şey konula bilinir veye forum sayfasının üst kısmına haykır modu konulabiliniz insanlar istedilkleri gibi haykırabilirler ve arka plandan sen onu yanlış şeyleri ok yapmazsın falan gibi bişiyler yani....""

insanları kafanla kendini yüreğinle idare et.
.::.Kaliteyi takip ederseniz bize ulaşırsınız.::.
kaptangula

Kullanıcı avatarı
Moderatör
Başlıklar: 46
Ruh Hali:
Rep Puanı: 28

kaptangula yazdı:""...çağatay herhalde benim gibisin sende biraz titizsin bu konuda ama benim düşüncemi soracak olursanız portal biraz boş gibi geldi neden derseniz portalı koyduğunuz zaman portalla fazla ilgimiz olmuuyor içeri giriş yapıldıktan sonra bir kez görüyor ve devamlı forumlar arası konuşuyoruz he dersenizki portalı işlek tutabiliriz eğer onu işlek tutmanın tek yolu sadece chat portalda olup foruma konmaması gerek ve portala öyle bişiy entegre etmelizinizki  fonumdaki eklenen son videoları portalda gösterebilesiniz bence bunun gibi veye portalda değerli programlar sergilenebilinir bunun gibi bir çok şey konula bilinir veye forum sayfasının üst kısmına haykır modu konulabiliniz insanlar istedilkleri gibi haykırabilirler ve arka plandan sen onu yanlış şeyleri ok yapmazsın falan gibi bişiyler yani....""

Önerilerini dikkate alacağım. Teşekkür ederim fakat başta Özcanla bizede boş geliyordu. Hala boş geliyor fakat içinde son mesaj yazanlar saçma sapan şeylerin olduğu portal için diyorum. Fakat içini dediğin gibi program türü şeylerde koyacağız manşet vb şeyleride koyacağız =)
Çağatay

Kullanıcı avatarı
Administrator
Ruh Hali:

bizim yaptigimiz bir "portal" degil yani bildiginiz bir "portal" degil öyle olsa niye ugrasalim indiririz phpbb3ün portalini koyariz, hayir biz farkli olmak ve farkli birsey yapmak istiyoruz ayni zamanda site/forumla baglantisi olacak yaptigimiz kolayda degil ama standart bir portal olmadigi icin chat, haykir gibi seyler cok gereksiz bence sadece portal ile bitse yine iyi birsürü alt sayfalar yapilcak daha onun icin ne ekliyorsak iki kez düsünerek eklemeliyiz...
EsmerÖzcan

Kullanıcı avatarı
Administrator
Başlıklar: 60
Ruh Hali:
Rep Puanı: 43

EsmerÖzcan yazdı:bizim yaptigimiz bir "portal" degil yani bildiginiz bir "portal" degil öyle olsa niye ugrasalim indiririz phpbb3ün portalini koyariz, hayir biz farkli olmak ve farkli birsey yapmak istiyoruz ayni zamanda site/forumla baglantisi olacak yaptigimiz kolayda degil ama standart bir portal olmadigi icin chat, haykir gibi seyler cok gereksiz bence sadece portal ile bitse yine iyi birsürü alt sayfalar yapilcak daha onun icin ne ekliyorsak iki kez düsünerek eklemeliyiz...

Ali abininde söylemek istediği o zaten.İşlek bir portal tarzı olacak.Bunun içinde dediğin gibi herşeyi iki kez düşünmek gerek.Akıllıca şeyler bulunursa çok faydalı olacağına inanıyorum.

Kelimelerin kuvvetini bilmeyen bir insanla esaslı bir konuyu konuşmak mümkün değildir.
Pierce_MVP

Kullanıcı avatarı
Editör
Başlıklar: 856
Ruh Hali:
Rep Puanı: 32

Sonraki

Dön Duyurular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir