AnaDoLuRoCk yazdı:ya siteye üye çekmek için elimden geleni yapıyorumfacede paylaşdım
sınıfda tahyaya yazdım ( her sınıfın tahtasına
) , bilgisayar öğretmenine bile dedim xD arkadaşlarınızla paylaşın hocam diye ..
işallah üye artışı olur

kaptangula yazdı:""...çağatay herhalde benim gibisin sende biraz titizsin bu konuda ama benim düşüncemi soracak olursanız portal biraz boş gibi geldi neden derseniz portalı koyduğunuz zaman portalla fazla ilgimiz olmuuyor içeri giriş yapıldıktan sonra bir kez görüyor ve devamlı forumlar arası konuşuyoruz he dersenizki portalı işlek tutabiliriz eğer onu işlek tutmanın tek yolu sadece chat portalda olup foruma konmaması gerek ve portala öyle bişiy entegre etmelizinizki fonumdaki eklenen son videoları portalda gösterebilesiniz bence bunun gibi veye portalda değerli programlar sergilenebilinir bunun gibi bir çok şey konula bilinir veye forum sayfasının üst kısmına haykır modu konulabiliniz insanlar istedilkleri gibi haykırabilirler ve arka plandan sen onu yanlış şeyleri ok yapmazsın falan gibi bişiyler yani....""

EsmerÖzcan yazdı:bizim yaptigimiz bir "portal" degil yani bildiginiz bir "portal" degil öyle olsa niye ugrasalim indiririz phpbb3ün portalini koyariz, hayir biz farkli olmak ve farkli birsey yapmak istiyoruz ayni zamanda site/forumla baglantisi olacak yaptigimiz kolayda degil ama standart bir portal olmadigi icin chat, haykir gibi seyler cok gereksiz bence sadece portal ile bitse yine iyi birsürü alt sayfalar yapilcak daha onun icin ne ekliyorsak iki kez düsünerek eklemeliyiz...

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir