EsmerÖzcan yazdı:bizim yaptigimiz bir "portal" degil yani bildiginiz bir "portal" degil öyle olsa niye ugrasalim indiririz phpbb3ün portalini koyariz, hayir biz farkli olmak ve farkli birsey yapmak istiyoruz ayni zamanda site/forumla baglantisi olacak yaptigimiz kolayda degil ama standart bir portal olmadigi icin chat, haykir gibi seyler cok gereksiz bence sadece portal ile bitse yine iyi birsürü alt sayfalar yapilcak daha onun icin ne ekliyorsak iki kez düsünerek eklemeliyiz...
şöyle bişiy var özcan kardeş ben tam 5 yıla yaklaştı phpbb forumlarıyla uğraşıyorum ve bugüne kadar bir çok php sitesini denedim ve hiç birisi hoşuma gitmadi ve bence portal gereksiz bence diye düşünüyorum lakin seninde dediğin gibi bir iş yapılacaksa iki kez düşünülüp öyle yapılmalıdır çünkü ben gördüm ya forumu bir çok portala benzeten arkadaşları ve çokta iyi işlevili yaptılar ve bir çoğuda portalı silip baştan kurdu forumu yani bişiyley yapılacaksa gerçekten çalışıp emek verilmelidir diye düşünüyorum vede bunu denerken sadece admindeğil içerikte bulunan diğer yönetimdeki arkadaşlarada sorulmalıdır bence iyimi kötümü diye çünkü bazen bizim gözümüzden kaçanları onlarda görebilirler.