Lider Paylaşım

Sitemiz Yakında Çok Değişecek...

Yönetim tarafından alınan kararlar üyelere duyurulması gereken herşey..

Re: Sitemiz Yakında Çok Değişecek...

EsmerÖzcan yazdı:bizim yaptigimiz bir "portal" degil yani bildiginiz bir "portal" degil öyle olsa niye ugrasalim indiririz phpbb3ün portalini koyariz, hayir biz farkli olmak ve farkli birsey yapmak istiyoruz ayni zamanda site/forumla baglantisi olacak yaptigimiz kolayda degil ama standart bir portal olmadigi icin chat, haykir gibi seyler cok gereksiz bence sadece portal ile bitse yine iyi birsürü alt sayfalar yapilcak daha onun icin ne ekliyorsak iki kez düsünerek eklemeliyiz...

şöyle bişiy var özcan kardeş ben tam 5 yıla yaklaştı phpbb forumlarıyla uğraşıyorum ve bugüne kadar bir çok php sitesini denedim ve hiç birisi hoşuma gitmadi ve bence portal gereksiz bence diye düşünüyorum lakin seninde dediğin gibi bir iş yapılacaksa iki kez düşünülüp öyle yapılmalıdır çünkü ben gördüm ya forumu bir çok portala benzeten arkadaşları ve çokta iyi işlevili yaptılar ve bir çoğuda portalı silip baştan kurdu forumu yani bişiyley yapılacaksa gerçekten çalışıp emek verilmelidir diye düşünüyorum vede bunu denerken sadece admindeğil içerikte bulunan diğer yönetimdeki arkadaşlarada sorulmalıdır bence iyimi kötümü diye çünkü bazen bizim gözümüzden kaçanları onlarda görebilirler.

insanları kafanla kendini yüreğinle idare et.
.::.Kaliteyi takip ederseniz bize ulaşırsınız.::.
kaptangula

Kullanıcı avatarı
Moderatör
Başlıklar: 46
Ruh Hali:
Rep Puanı: 28

İlk mesajdakiler için çalışmaya devam ediyoruz :) Ama aklıma gelen diğer ufak şeyleride şimdiden tamamlayacağım. Bunlardan bazılar,

- Site üyelerinin hangi mesaj sayısında hangi rütbeyi alacağını yazan bir konu. ( YAPILDI )
Detaylı Bilgi : Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız veya Giriş Yapmanız Gerekmektedir.

- Forum Kurallarını yazacağım. Sitemizde son zamanlarda forumumuza ters olan şeyler paylaşılmaya başlandı. Bu yüzden Forum kurallarımızı yazan bir konu açacağım .

- Yeni bölümlerin açılması için önerilerde bulunudunuz. Bunlarıda gerçekleştireceğim.
( Visual Basic ve ASP.NET bölümleri Programlama forumu altına açıldı. )

- Ayın Üyesi adında yeni bir rütbemiz olacak. O ayın üyesi anket şeklinde seçilecek ve üyeler belirleyecek. Ayın üyesine özel rütbe , üye isminin yeni bir renk olması ve + rep ödülleri gibi ödüllere sahip olacak.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar :)
Çağatay

Kullanıcı avatarı
Administrator
Başlıklar: 489
Ruh Hali:
Rep Puanı: 12

İnşallah adminim sitemiz böyle olursa sitemiz yakında süper bir site olur

(CTRL+C TEAM)
UniquE

Kullanıcı avatarı
Üye
Başlıklar: 146
Ruh Hali:
Rep Puanı: 15

Bazı nedenlerden dolayı bir süreliğine güncelleme bakım ertelenmiştir.
Çağatay

Kullanıcı avatarı
Administrator
Ruh Hali:

Güncelleme çalışmaları yeniden başlamıştır.

(ilk mesaj güncellendi)
Çağatay

Kullanıcı avatarı
Administrator
Ruh Hali:

Çağatay fikir değiştirmene sevidim .

insanları kafanla kendini yüreğinle idare et.
.::.Kaliteyi takip ederseniz bize ulaşırsınız.::.
kaptangula

Kullanıcı avatarı
Moderatör
Başlıklar: 46
Ruh Hali:
Rep Puanı: 28

Güncelleme yapılmıştır fakat bazı eksiklikler ve hatalar mevcuttur 1-2 gün içerisinde giderilecektir. Eğer giderilmediğini görürseniz lütfen özel mesaj yoluyla bildiriniz. Ayrıca daha farklı özellikler eklenecektir bu sadece sistem güncellemesi diğer eklenecek özellikler 1 hafta içerisinde eklenmeye başlayacaktır.
Çağatay

Kullanıcı avatarı
Administrator
Ruh Hali:

hayirli olsun, logo hic olmamis (:

buttonlarin hepsi uyumlu degil (biliyorum hepsinin farkindasin :D )

demek istedigim cok erken yapmisin herseyi 2-3 gün hazirlasaydin öyle güncelleseydin siteyi =)
EsmerÖzcan

Kullanıcı avatarı
Administrator
Başlıklar: 60
Ruh Hali:
Rep Puanı: 43

EsmerÖzcan yazdı:hayirli olsun, logo hic olmamis (:

buttonlarin hepsi uyumlu degil (biliyorum hepsinin farkindasin :D )

demek istedigim cok erken yapmisin herseyi 2-3 gün hazirlasaydin öyle güncelleseydin siteyi =)

Biliyorum eksiklerin olduğunu dedğin gibi :D Sırayla hepsini gideriyorum :D Erken oldu ama napıyım herkes iyice pm den sıkıştırmaya başladı :D
Çağatay

Kullanıcı avatarı
Administrator
Ruh Hali:

Bu yenileme ile başarı elde edemediğimiz için tekrar bir yenileme yapmayı düşünüyorum. Üyelerimiz ve misafirlerimiz yeni temadan pek memnun kalmadı. Tema nedeniylede bazı yapılacak yenilikler yarım kaldı. Bu nedenle  yeni bir tema karar verildikten sonra ona geçeceğiz.
Çağatay

Kullanıcı avatarı
Administrator
Ruh Hali:

Önceki

Dön Duyurular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir