Sitemize yapılan saldırılar nedeniyle bir süreliğine yeni üyeliklerin aktivasyonu yöneticiler tarafından yapılacaktır.

LiderPaylaşım 4.000+ Üye!!!

Yönetim tarafından alınan kararlar üyelere duyurulması gereken herşey..

Re: LiderPaylaşım 4.000+ Üye!!!

EsmerÖzcan yazdı:Önemli olan Üye sayisi degil, önemli olan aktif üye sayisidir 5k üyeden kac tanesi aktif paylasim yapiyor? önemli soru bu...

Misafirler genel'de linkleri görmek icin üye olurlar paylasim icin üye olan ne yazik ki cok az..

Evet çoğu site bu böyle. Kimi sitede 5k üye olur 10 aktif üye olur kimi sitede 1k üye olur 100 kişi aktif üye olur. Önemli olan aktif üye sayısı. Üyeler sitemize genelde konuya mesaj yazmak için, konu açmak veya link görmek için üye oluyor. Kimi kalıcı oluyor. Kimi 1 mesaj atıp çıkıyor.

Çağatay
Kullanıcı avatarı
Administrator
Administrator
İsim: Çağatay

Re: LiderPaylaşım 4.000+ Üye!!!

Aktif üye sayısı elbet artacaktır,artmasıda lazım... Ancak şunuda unutmamak gerek;
Bu üye olup çıkanlar sayesinde sitenin konumuda yükseliyor.Trafik arttıkça site daha fazla yaygınlaşıyor buda aktif olan kullanıcılara yol gösteriyor.Yani atıyorum bir konu var Google'da 2. sırada olsun diyelim.Paylaşımcı veya forumları seven biri siteye giriyor.Baktı site hoş kalıcı olmaya çalışıyor.Ha burda var mı var ama fazla değil.İleriki zamanda artacağını düşünüyorum her şey bir anda olmaz ama şuda bir gerçek Türkiye'deki çoğu insanlar forumlara link görmek için üye oluyor.

---------------------------------------------------------------------

Dr.Who~
Kullanıcı avatarı
Administrator
Administrator
İsim: Can
Ruh Hali:
Takım:

Önceki

Dön Duyurular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir