Merhaba,
Sitemizdeki bölümlerin yerlerinde biraz düzenlemeler yaptım. İlk kategori olan Lider Paylaşım'da fazla olan kategorileri biraz azalttım. Üyelere Özel bölümünü ise yeni açtığım bölümlerde gerekli yerlere dağıttım.
Lider Paylaşım Kategorisi
Bu kategoride düzenleme yaptık. Artık öneri, şikayet ve forumla ilgili her türlü yorumunuz vb. şeyleri bu bölümde paylaşabilirsiniz.
Lider Paylaşım Extra Kategorisi
Kişisel Sayfam - Bu sayfada kendinizi tanıtablirsiniz. Kendinize ait bir konu açtıktan sonra istediğiniz zaman istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Sayfanızda tanıtım dışında istediğiniz herşeyi yayınlayabilirsiniz. Diğer üyelerimizin yorumlarını alabilirsiniz. Eski Üye Resimleri bölümümüzü buraya taşıdım.
Tüm Paylaşımlarım - Burada daha önce açtığınızı konularınız index şeklinde yayınlayabilirsiniz. Diğer üyelerimizin yorumlarını alabilirsiniz.
Tanışma Bölümü - Eski tanışma bölümümüzü buraya taşındı. Gene aynı şekilde üyelerimizin tanışması için açılmış bir bölüm.
Sohbet & Muhabbet - Eski Genel Sohbet bölümümüz artık Sohbet & Muhabbet oldu. O da bu kategoride yer alıyor. Ayrıca Forum Oyunlarıda bu bölüme alt forum olarak geldi.
Genel Bölüm -Bu bölümüde bu kateogirye taşıdık. Forumumuza başlıklarınızı açacak uygun yer bulamazsanız buraya açabilirsiniz.
Sorun Cevaplayalım - Daha önce tanıttığımızı bölümümüzü buraya taşıdık.
Son olarak güvenlik bölümümüz ayrı geniş bir kategoriydi. Bu bölümümüzüde aynı şekilde bilgisayar kategorisi içine aldık.