Sitemize yapılan saldırılar nedeniyle bir süreliğine yeni üyeliklerin aktivasyonu yöneticiler tarafından yapılacaktır.

Seviye Dergisi Dershaneleri

Dershaneler hakkında düşünceleriniz..

Seviye Dergisi Dershaneleri

Kaynak : Seviye Dershaneleri Web Sitesi.

Seviye Hakkında :

1999 yılında “Yayında Kalite, Kalitede Süreklilik” ilkesiyle yayıncılık sektörüne giren “Seviye
Yayıncılık”, Milli Eğitim Bakanlığı'nın müfredat programlarına ve ÖSYM'nin sınav sistemlerine tam
uyumlu yayınlar üreterek 2009-2010 eğitim-öğretim yılında da sizlere hizmet vermeye devam
etmektedir.
Bütün branşlarda uzman kadrolara ve modern baskı tesislerine sahip olan Seviye Yayıncılık,
geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin yeni müfredat programı ile sınav sistemlerine en kolay
ve en sorunsuz biçimde uyum sağlayabilmesi için gerekli olan bütün alt yapı çalışmalarını
tamamlamıştır.
Bu açıdan önemli bir ihtiyacı karşılayan yayınlarımız, yurdumuzun dört bir yanındaki resmi ve özel okullar, dershaneler, etüt ve halk eğitim merkezlerinde beğenilerek kullanılmaktadır.
Yayınevimiz ile öğretim kurumları arasındaki çalışmalarımızın sistemli olması için yenilenen yayın rehberimiz;

yayınevimiz ile öğretim kurumları arasındaki iletişimi kolaylaştırmada,

yayınlarımızın, öğretim kurumlarına ulaşmasını programlamada,
saygıdeğer öğretmenlerimizin derslerdeki konu akışını ve sınavlardaki konu dağılımını önceden bilmelerinde kolaylıklar sağlamaktadır.
Milli Eğitim Bakanlığı ve ÖSYM'nin yaptığı açıklamalar doğrultusunda güncellenen yayın rehberimiz ve yayınlarımız, bu kurumların bundan sonraki açıklamalarında yapabilecekleri değişiklikleri anında sizlere yansıtacak biçimde planlanmıştır.

İyi günler - bayramlar dilerim.

İmza Yok Barnak Bassak ?

-İstek Üzerine Sana Logo Yapabilir ve Bilgisayar , Oyun , Program Hatalarına Çözüm Bulabilirim.

Hatalar , logolar & hertürlü istek için bana buradan ulaş ;
Kod: Tümünü seç
http://www.liderpaylasim.net/ucp.php?i=pm&mode=compose&u=31403
EvrenOzgun
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: Evren
Ruh Hali:
Takım:

Dön Dershaneler

Kimler çevrimiçi