1.
Kurumlaşma sürecinde, Ankara-Sıhhıye Strazburg Caddesinde, 1994yılında, altı derslikten oluşan mütevazi bir yapıda öğretim hayatınabaşladı.
2.
Kurulduğu tarihten bu yana AÇI DERSHANELERİ; gittikçe artan şubesi veyüzlerce eğitim kurumuna verdiği yayın desteğiyle önemli bir noktayagelmiştir.
3.
AÇI DERSHANELERİ, yetiştirmiş olduğu binlerce öğrenciyi üniversiteliyaparak gençlerimizin geleceğe umutla bakmasına yardımcı olmuştur.
4.
AÇI DERSHANELERİ, eğitimde bütünleyici anlayışı gereği disiplinli,çalışkan, özverili, alanında uzman ve güvenilir öğretmenleryetiştirerek eğitim camiasına büyük katkı sağlamıştır.
5.
Kurumlar arası bilgi alış verişi yaparak, diğer kurumların eğitim standartlarının yükselmesinde yardımcı olmuştur.
6.
Türkiye genelinde yapmış olduğu büyük sınav organizasyonlarıylaöğrencilerin Öğrenci Seçme Sınavı' ndan önce eksiklerini zamanındagörerek önlemlerini almasına yardımcı olmuştur.
7.
AÇI DERSHANELERİ son altı yılda çıkardığı üç ÖSS Türkiye birincisiniotomobil ve bursla ödüllendirmiştir. Öğrenci motivasyonlarıyla öneçıkmış; özellikle Ankara merkezindeki başarılarıyla dikkati çekmiştir.
8.
Profesyonel yayıncılık anlayışı gereği büyük titizlikle hazırlamışolduğu ilköğretimden üniversite hazırlığa kadar öğrencilerin ihtiyaçduyduğu her dökümanda kaliteli ve özgün bir yayıncılığın örneğiolmuştur.
9.
Son teknoloji ürünü gösterimler ve ders CD'leri alanında örnek olmuştur.
10.
AÇI DERSHANELERİ, öğrenci rehberliğinde yapmış olduğu özgün ve tutarlıçalışmalarıyla, bu anlamda da yeniliklerin ve aydınlık geleceğinhazırlayıcısı olmuştur.
11.
AÇI DERSHANELERİ, tutarlı, kararlı, kendinden emin, deneyimlikadrolarıyla daha birçok başarısı ve yeniliğiyle hizmete devamedecektir.
12.
AÇI DERSHANELERİ düzey belirleme sınavlarıyla oluşturduğu seviyegruplarıyla öğrencilerin konu kavrama ve soru çözme becerileriniarttırmış ve hızlandırmıştır.
13.
AÇI DERSHANELERİ zengin ve geniş kütüphaneciliğin öncüsü olmuştur.
14.
Çözümlü sorularıyla ÖSS standartlarını yakalayan Açı deneme sınavları Türkiye'nin her yanında tercih edilmiştir.
Kurslar
OKS
ÖSS
Şubeler
Ankara
İstanbul
Afyon
Antalya
Bursa
Kütahya
Samsun
Trabzon