Sitemize yapılan saldırılar nedeniyle bir süreliğine yeni üyeliklerin aktivasyonu yöneticiler tarafından yapılacaktır.

DARKORBİT BOT HİLE ANLATIM ANLAMAYANLARA YENİ Bİ ANLATIM !!!

Darkorbit püf noktaları, taktikler, açıklamalar, yazılar ve ipuclarını burada bulabilirsiniz.

DARKORBİT BOT HİLE ANLATIM ANLAMAYANLARA YENİ Bİ ANLATIM !!!

ÖNCELİKLE MERHABA ARKADAŞLAR EĞER BOT PROGRAMINI NASIL KULLANILCAĞINI ANLAMADIYSANIZ SİZE TEKRARDAN ANLATİİM  İLK BAŞTA LİNKİNİDE VERİİM ARKADAŞLAR  http://hotfile.com/dl/69336519/0b7e1c5/Darkorbit_Bot.rar.html ADRESİ BUDUR İSTEYEN DOWLOAD EDER ŞİMDİ ANLATIMIMIZA BAŞLAYALIM BOTU İNDİRDİKTEN SONRA BİRSÜRÜ ŞEY ÇIKÇAK ORDA DARKORBİT 1.7.1 YADA DARKORBİT 1.8.3 GİBİ ŞEYLER ÇIKÇAKTIR ORDA YA DARKORBİT 1.8.3 Ü SEÇÇEKSİNİZ ARKADAŞLAR YADA 1.8.5 İ  ;)  KONUMUZA DEVAM DAHA SONRA DEDİĞİM GİBİ DARKORBİT PROGRAMLARINDAN BİRİNİ SEÇTİKTEN SONRA ID SID SUNUCU VE KONUMU ÇIKACAKTIR İLK BAŞTA ID Yİ ANLATİİM ARKADAŞLAR ŞİMDİ SİZ ÇARINIZA GİRDİĞİNİZDE ANA SAYFADA ÜYEID DİE BİŞE VAR ONU KOPYALAYIP ID BÖLÜMÜNE YAPIŞTIRIN ŞİMDİ SİZE SUNUCUYU ANLATİİM ARKADAŞLAR SUNUCUYA MESELA BENİM WEGAM TR4 DEDİR YANİ TR1 TR2 GİBİ SUNUCULAR ÇIKÇAKTIR BULUNDUĞUNUZ SUNUCUYU SEÇİN DAHA SONRA KONUMUNUZ DİE BİŞE ÇIKAR MESELA NERDE KASILDIĞINIZI SORMAKTADIR YANİ OYUNDA NERDE OLDUĞUNUZU ONUDA ÇARINIZA GİRERKEN ANA SAYFADA KONUMUM DİE BİŞE VARDIR ORDAN DA BUNU ÇÖZERSİNİZ ARKADAŞLAR MESELA BENİM EİC 2-1 YADA 4-4 NOT:UNUTMAYIN ARKADAŞLAR ORADA ŞİRKETİNİZİDE SORMAKTADIR. EVET ARKADAŞLAR SON SÖZE GELDİK YANİ SID E HERKEZ BURDA TAKILIR BURDA YAPICAĞNIZ ŞEY ANA SAYFAYA GİRDİĞİNİZ AN FARENİZİN SAĞ TARAFINA BASIN ORDA SAYFANIN KAYNAĞINI GÖRÜNTÜLE DENEN BİŞEY ÇIKÇAKTIR SONRA ONA TIKLAYIN DAHA SONRA BİRSÜRÜ BİLMEDİĞİNİZ ŞEYLER ÇIKÇAK İŞTE DAHA SONRA ORDA CTRL+F YE BASIP ARAMA MODÜLÜ ÇIKÇAKTIR ORAYADA SID YAZARSANIZ ORDA SONUCU ÇIKÇAKTIR VE ÖZELLİKLE FARKLI BİR RENKTE GÖRÜNTÜLENCEKTİR O SID YAZAN SONUÇ YERİNİ KOPYALAYIP DARKORBİT IBOT 1.8.3 YADA HERNEYSE ORAYA YAPIŞTIRICAKSINIZ ARKADAŞLAR VE PARA MACERANIZ BURDA BAŞLİCAKTIR  :D  :D  ANLAMAYAN ARKADAŞLARIMIZA E-POSATA ADRESİM [url]batukz99@hotmail.com[/url] BOTTAKİ ANLATIM ZOR OLDUĞUNDAN BEN SİZE BÖLE ANLATMAKTAYIMDIR ANLAMAYANLAR DAHA SONRA BANA SÖLİYEBİLİR EĞER İŞİNİZE YARADIYSA +REP LÜTFEN  :D  :D   8-) İSTEYENLER DAHA FAZLA HİLE BİLMEK İSTİYOSA ANLATIM YAPCAM

FARAMA
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye
Ruh Hali:
Takım:

Re: DARKORBİT BOT HİLE ANLATIM ANLAMAYANLARA YENİ Bİ ANLATIM

bu işe yarar dimi farama
berkantkilic820
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye

SID ye ne yazıcaz anlamadım
diren
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye

ben yapamadım olmuyo
batuhanege
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye

yaptm olmuyor
diren
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye

OLMUO BİRSÜRÜ SİD ÇIKTI
buadam74
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye

ya ben girdim 1.8.3 e su dosyalar cıktı :
a
darkorbit
img
maps
meta-ınf napcam!!!!
umutcan1538
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye

bende yapamadım
baykral
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye

ben size anlatim iy izleyin şimdi  ana sayfanızda buluna sid i yapış tırıyoz sid yazan yere ve sora id yapi oz ana sayfada bir boşla yıklayıp
kaynagı görün tüle die sayfa çıkaçank ve ona 2 kerettık layıp  sora bir sayfa çıkacak ctrl f yapıp sid yazioz ama sid yazdınız da küçük harfle yazın bunun gibi sid bö yle bi sayfa çıka cak                     x_changeBookmarkStatus.arguments);
        }

// wrapper for closeNewsUpdate
        function x_closeNewsUpdate() {
            sajax_do_call("closeNewsUpdate",
                x_closeNewsUpdate.arguments);
        }

// wrapper for closeGuestLayer
        function x_closeGuestLayer() {
            sajax_do_call("closeGuestLayer",
                x_closeGuestLayer.arguments);
        }

// wrapper for changeCash_UK
        function x_changeCash_UK() {
            sajax_do_call("changeCash_UK",
                x_changeCash_UK.arguments);
        }

</script>
    <script type="text/javascript" charset="UTF-8">
/* <![CDATA[ */
try { if (undefined == xajax.config) xajax.config = {}; } catch (e) { xajax = {}; xajax.config = {}; };
xajax.config.requestURI = "/xajaxAPI.php?sid===2d557863e6ef483bae42f4c0dd244911==
vesiz burayı kop yalıcak sınızz buurayı kop yalayıp başlıccak sınız hileye beni din lediniz için        tşk       ler:D
inatçı
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye

2d557863e6ef483bae42f4c0dd244911

bunu işte kopyalıyom ve SID e yapıştırıyom ıd var başla diom olmuyo bn 1.8.3 den açıyom
_-Mehmet-_
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye

Sonraki

Dön Darkorbit Oyuncu Rehberi

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir