Sitemize yapılan saldırılar nedeniyle bir süreliğine yeni üyeliklerin aktivasyonu yöneticiler tarafından yapılacaktır.

DARKORBİT BOT HİLE ANLATIM ANLAMAYANLARA YENİ Bİ ANLATIM !!!

Darkorbit püf noktaları, taktikler, açıklamalar, yazılar ve ipuclarını burada bulabilirsiniz.

Re: DARKORBİT BOT HİLE ANLATIM ANLAMAYANLARA YENİ Bİ ANLATIM

bunu darkorbit ekranına sağ tıkla yapcas dimi

_-Mehmet-_
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye

Nasıl Açılır??

1.  Verdiğim linkte rar dosyası içinde Darkorbit Bot > IBOT_CRACK  bölümüne girin.

2. darkorbit_1.8.3.jar  dosyasını  açın (.jar yazmıor olabilir)

3. Açılınca hiç bir şeye dokunmadan WP663f adlı dosyayı açın.

4. WP663f dosyasında üst tarafta """Proxy PC"""" bölümüne girin.

5.  En üstte kare içinde güneş resmi yanında """On""" yazması lazım. Güneş resmine basın ""Off"" olacak.

6. Alt tarafta kutu içinde güneş ve yanında PPC iáıáéü  yazan yere tıklayın.

7. Açılan yerde üst tarafta 1 - Bot    2 - Darkorbit felan olucak... Bot yazısına tıklayın   aşağıda  5.xml yazan yere tıklayın  sağ tarafta   kutu içinde [...]   YAZIYOR   ona tıklayın.  Çıkan klasörde  bir klasör geri gelin ve  5 veya 5.xml dosyası göreceksiniz.  Ona tıklayıp aç a basın. Sonra üstten   2-Darkorbit e basıp aynı işlemleri yapın.

8. yedinci adımı doğru bir şekilde yapmazsanız bot açılmaz

9. Bu işlemleri yaptıktan sonra  önceki pencereye geri dönün. Ordan Demin  """"Off""" Yaptığınız yeri tekrar """On"""  yapın. %90 olmuştur. Kontrol etmek için   üstten Multi Injector   bölümüne girin. Alt alta 14 tane yazı varsa  orada  olmuştur.  (Çoğu kişide çoğu ? olarak gözükür)

10. Şimdi darkorbit in sitesinden giriş yapın. Sağ üst tarafta UYEID  ve yanın da bir sayı yazıyor. O sizin id inizdir. onu kopyalayın  ve  darkorbit_1.8.3.jar dosyasında id yerine yazın.  Sonra darkorbitte sol tarafta boş ve siyah olan bi yere sağ tıklayıp """sayfa kaynağını görüntüle""" ye basın   CTRL + F  yapın   sid yazıp entere basın. İlk çıkan sizin   sid i nizdir.  Sid =  buradaki yazıyı kopyalayın  tırnağa kadar "   ve darkorbit_1.8.3.jar   dosyasındaki  sid yerine yazın   alt tarafta rusya 1 rusya 2  yerinde kendi sunucunuzu bulamadıysanız  Tüm sunucu yazan yerin yanındaki kutucuğa tıklayın  tik işareti gelcek ve tüm sunucular  dizilecek alt tarafta da  hangi haritada olduğunuzu seçin   (olmayan haritalarda kutucuğu işaretleyin)    VEEE  Basla  TUSUNA BASIN  

11. Şimdi darkorbit haritası gelmiş ve üst tarafta nickiniz yazıyor ise bot kullanıma hazırdır. Yoksa adımları tekrar yapın!!!

alıntı kabulmü  bilmiyom değilse banlamayn lütfen bida yapmam burası doğru olmalı
_-Mehmet-_
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye

SID yerine üye ID yazacaksınız
FARAMA
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye
Ruh Hali:
Takım:

Teşekkürler süper oldu saol +repp
NapsterLeader
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye

kardeş  çok güzel anlatmışsın teşşekkür ederim de ben yapamadım sen zahmet olmassa vidyolu anlatırmısın bide lütfen
korkusuz61
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye

hiç birşey anlamadım çok karışık videolu yapsan daha iyi olur vakit kaybetmeyin neyse...
ogulcanxx
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye

Önceki

Dön Darkorbit Oyuncu Rehberi

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir