Sitemize yapılan saldırılar nedeniyle bir süreliğine yeni üyeliklerin aktivasyonu yöneticiler tarafından yapılacaktır.

Counter Strike 1.6 Panel Kurulumu

Senelerin vazgeçemediği oyun Counter Strike Online versiyonu.

Re: Counter Strike 1.6 Panel Kurulumu

тчяαит yazdı:Bu konuda cs 1.6 panel kurmayı anlatıcam.Öncelikle panelimizi indirelim.İndirmek için TIKLA.

Anlatım:

Zipten "w" adında bir dosya çıkacak bu dosyayı "C:Program Files\Valve\cstrike\addons" içine atıyoruz.Daha sonra "C:Program Files\Valve\cstrike\addons\w\dlls" içine girerek orada "w_mm.dll" isminde bir şey var onun ismini kopyalıyorsunuz.Sonra "C:Program Files\Valve\cstrike\addons\metamod" a girerek. "plugins.ini" dosyasını not defteriyle açıyoruz ve en üst satıra "win32 addons\w\dlls\w_mm.dll" yazıyoruz kaydedip çıkıyoruz.Sonra "C:\Program Files\Valve" den "hlds.exe" yi yani serverimizi başlatıyoruz.Server açıldığında "Main" bölümünde "IP Address" var oradaki ip adresini kopyalıyoruz.İnternetimizi açarak araç çubuğuna yapıştırıp enterliyoruz.Karşımıza çıkan sayfada panel girişine tıklıyoruz ve rcon şifrenizi yazarak giriş yapabilirsiniz.Anlatım bana aittir.Kolay gelsin :)

Panelimizden bir görünüm.

Ya birader, herşey iyi güzel de...
Ben bu dediklerini uyguluyorum, herşey tamamen dediğin gibi ayarlı.
Ama sorun şu ki bu dediklerini yaptığımda hlds.exe'yi çalıştırdığım zaman

bu hatayı alıyorum. Ne yapmalıyım yardımcı olabilirmisiniz ? 3 gündür webpanel için uğraşıyorum ve hala yapamadım, artık birisi yardımcı olsun istiyorum.

RedQueen
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye

Yaw RaR Sıfresı Ney ? Bılen Varmı
askon123
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye

PaneL NasıL Kuruluor
askon123
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye

Ya Rar sıfresı ney
askon123
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye

ya selamun aleykum ben herseyi yaptım adımların izleyerek hersey tm da simdi 192.168.2.2:27015 giriorum dirki yeniden deneyiniz hata verior neden lütfen  bir cevap yazarsanız swnirim panel kurma ayarlıda tm  :x
onurreyiz
Kullanıcı avatarı
Yeni Üye
Yeni Üye

Önceki

Dön Counter Strike Online

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir